Scanria Oy 20-vuotta

Yritys

Oy Scanria Ab on tuottanut hakemisto- ja internetpalveluja suomalaisille jo 19 vuotta. Yritys on kasvanut yhdeksi toimialansa suurimmista: toimipisteitä on kuudella paikkakunnalla ja työntekijöitä n. 100.
Hallittu kasvu, luotettavuus ja rohkea edelläkävijän asenne ovat olleet Scanria Oy:n menestyksen tukipilareina. Eräänä indikaattorina luotettavasta ja vakaasta kehityksestä on se, että yritys on arvostettu lähes jokaisena toimintavuotenaan korkeimpaan mahdolliseen AAA-luottoluokkaan.

Scanria Oy:n liiketoiminta jakautuu neljälle sektorille
  1. Perinteisten painotuotteiden (hakemistojen ja kirjojen) kustantaminen
  2. Modernien internetissä ja mobiililaitteissa julkaistavien uutis- ja hakupalvelujen ylläpito
  3. Verkkokauppa- ja kotisivuratkaisut
  4. Verkkotunnusten rekisteröinti ja hallinnointi

Painotuotteina toimitetut hakemistomme ovat valtakunnallisesti kattavia kokoomateoksia eri toimialojen yrityksistä, järjestöistä ja palveluista.

Uutispalveluissa Scanria Oy tekee yhteistyötä Suomen Tietotoimiston kanssa. Uutisten tuottamiseen osallistuvat myös Scanria Oy:n omat toimittajat.

Hakemistopalveluissa Scanria Oy:n tietokannat pohjaavat Asiakastieto Oy:n, Tilastokeskuksen ja maistraattien toimittamiin aineistoihin, joita Scanria Oy:n toimesta päivitetään ja täydennetään.

Verkkokaupparatkaisumme perustuvat "heti käyttöön" -formaattiin. Asiakas saa avattua kauppansa saman tien, kun tarvetta ilmenee - vaikkapa tunnin kuluttua tilauksesta. Ratkaisussamme kaupasta voi myös luopua vaivattomasti ja sitoutumatta kalliisiin sopimuksiin, jos kaupanteko ei lähdekään käyntiin toivotulla tavalla. Kotisivutuotantomme on automatisoitu niin pitkälle, että asiakkaalle saadaan luotua sivut vaikka ensimmäisen puhelinkeskustelun aikana, jos tarve vaatii.

Verkkotunnusten rekisteröinti

Scanria Oy on EURid-organisaation virallisesti akkreditoima .eu-verkkotunnusten rekisteröijä. Käytännössä tämä asema tarkoittaa sitä, että asiakkaamme saavat haluamansa verkkotunnuksen (domainin) kauttamme ilman hankalia välikäsiä nopeasti ja edullisesti.

Suomen vahvimmat
Rekry ×