Kirjailija: John C. Maxwell
Alkuperäisteos:Put Your Dream To The Test
Sidos:Pokkari
Suomentaja:Risto Mikkonen
Julkaisuvuosi:2015
Sivumäärä:237
Kustantaja:Scanria Oy
ISBN:978-952-5182-33-0

Unelmoitko suuria? Nyt voit laittaa unelmasi testiin ja saada ne toimimaan.

Mitä eroa on haaveilijalla ja henkilöllä, joka saavuttaa unelmansa?

”Haaveiluun kykenee kuka tahansa, mutta kuka kykenee toimimaan niin, että myös saavuttaa unelmansa?” Kysyy bestsellerkirjailija John C. Maxwell ja antaa kirjassaan siihen vastauksen.

Mikäli olet kadottanut vanhan unelmasi tai etsit sisikunnastasi uutta, tästä kirjasta löydät askel kerrallaan etenevän suunnitelman, jonka avulla voit hahmottaa unelmasi ja ryhtyä tavoittelemaan sitä. Unelmilla on taipumus toteutua, jos osaat toimia oikein.

John C. Maxwell on kirjoittanut 40 vuoden aikana useita globaalisti huippumyynteihin yltäneitä bestsellereitä ja Maxwellin oppeihin perustuvaa koulutusta järjestetään ympäri maailmaa.

Maxwellin kansainvälisestä arvostuksesta kertoo, että hänen on valittu maailman johtavimmaksi johtajuus- ja menestymisvalmentajaksi.

John C. Maxwell kirjoittaa suoraviivaisen ymmärrettävästi menestymisen lainalaisuuksista. Hän välttää monimutkaisuutta ja vaikeaselkoisuutta, sillä menestymiseen tarvitaan selkeää ja johdonmukaista ajattelua.

Testaa unelmasi -kirjassaan hän kertoo mitä eroa on haaveilijalla ja henkilöllä, joka saavuttaa unelmansa. Maxwellin mukaan vastaus tähän löytyy vain kymmenen voimallisen kysymyksen ja niihin annettujen vastausten perusteella. Hän esittää sinulle kysymykset ja auttaa sinua löytämään niihin sinulle sopivat vastaukset – ja unelmasi toteutuvat. Lisäksi Maxwell antaa sinulle periaatteita ja vinkkejä, joilla voit tehdä hyviä päätöksiä ja toimia niin, että kuljet suuntaan, jossa unelmiesi täyttymys odottaa.

Mikäli olet menettänyt otteesi ja luisunut pettyneiden haaveilijoiden joukkoon, tämä kirja auttaa sinut etenemään askel kerrallaan siihen suuntaan, johon oikeasti haluat mennä. Se opastaa sinut kohti päämäärää ja tavoitetta, joka kuluu juuri sinulle.