Scanria etusivukuva

TUOTTEET JA PALVELUT

scanria-oy_tuotteet-ja-palvelut_abc.fi-palveluhaku

ABC-PORTAALI

ABC-portaali julkaisee Suomen Tietotoimiston uutiset uutisvirtana vuoden jokaisena päivänä 24/7. Sivustolle päivitetään maakunnallisia sekä terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä uutisia Scanria Oy:n oman toimituksen kautta.

Uutispalvelun lisäksi ABC-portaali on valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. ABC-portaalin yrityshakemistosta löytyvät kaikki suomalaiset yritykset.

Hakupalvelu toimii alueellisesti ja paikkakuntakohtaisesti. ABC-portaalissa on jokaiselle Suomen paikkakunnalle oma sivustonsa, josta löytyy helposti paikkakunnan yritykset ja palvelut. ABC-portaaliin tehdään noin kolme miljoonaa hakua kuukaudessa.

scanria-oy_tuotteet-ja-palvelut_suomen-puhelinluettelot

SUOMEN PUHELINLUETTELOT

Suomen puhelinluettelot on valtakunnallinen numeropalvelu, joka tarjoaa internetin ja matkapuhelimen kautta jokaiselle suomalaiselle yritys- ja yksityishenkilöiden puhelinnumerot ilmaiseksi.

Palveluhaun puolelta löytyvät kaikki suomalaiset yritykset yhteystietoineen. Palveluhaun käyttö on kuluttajalle ilmaista.

Numerohausta löytyvät suomalaisten yksityishenkilöiden puhelinnumerot. Numerotiedot päivittyvät kerran vuorokaudessa. Numerohaun käyttö on kuluttajalle 0,30€ rekisteröitymisen jälkeen ilmaista.

scanria-oy_tuotteet-ja-palvelut_rakentajan-info

RAKENTAJAN INFO

Rakentajan Info on Scanria Oy:n ylläpitämä portaali, johon on kerätty kaikki rakentamiseen liittyvät tärkeät linkit ja yritykset yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. 

Rakentajan Info on Suomen kattavin rakennusalan portaali ja sen linkkikokoelmaa täydennetään sitä mukaa kun internetissä aiheeseen liittyviä sivuja julkaistaan.

scanria-oypalvelut-ja-tuotteet_telehaku

TELEHAKU

Telehaku on nopeasti laajeneva, dynaaminen yrityshakemisto, josta haetaan päivittäin kymmeniä tuhansia yritystietoja. Hakemisto on optimoitu sekä uutta mobiili-internetiä  että perinteistä tietokonekäyttöä varten. Hakemistossa on esillä yli 300 000 suomalaisen yrityksen tiedot.

Telehakua kehitetään voimakkaasti mobiilikäytön vaatimusten mukaiseksi ja uusi käyttöliittymä julkaistaan lähikuukausina. Yritykset hyötyvät vahvasti olemalla esillä Scanria Oy:n uuden ajan mobiilihakemistossa, jonka käyttömahdollisuudet laajentavat yrityksen löydettävyyden paikasta ja ajankohdasta riippumattomaksi.

Telehaku-hakemistoon suoritetaan päivittäin yli kymmenen tuhatta hakua ja hakujen määrä on kasvaa joka kuukausi.

scanria-oy_palvelut-ja-tuotteet_terveysinfo

TERVEYSINFO

Terveysinfo on Scanria Oy:n ylläpitämä portaali, johon on kerätty terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä tärkeitä linkkejä ja yhteystietoja selkeäksi kokonaisuudeksi.

Palvelusta löytyy tuhansia terveyteen ja hyvinvointiin erikoistuneita yrityksiä sekä asiantuntijoiden artikkeleita terveydestä ha hyvinvoinnista. Hakupalvelusta voi etsiä hyvinvointiin liittyviä tuotteita ja tuoteuutisia.

Terveysinfo-palveluun päivitetään säännöllisesti terveyteen ja hyvinvointiin liittyviä mielenkiintoisia uutisia ja tiedotteita.

scanria-oy_palvelut-ja-tuotteet_yrityshaku

YRITYSHAKU

Yrityshaku on valtakunnallinen tietopankki suomalaisista yrityksistä ja palveluista. Yrityshaku-palvelun tietokannasta löytyvät jokaisen suomalaisen yrityksen tiedot. Yrityshaku-portaali on toiminut 14 vuotta ja se on eräs vanhimmista ja luotettavimmista suomalaisen yritystiedon tarjoajista internetissä.

Yrityshaku-palveluun tehdään päivttäin 20 000 – 50 000 hakua. Päivittäisten hakujen valtava määrä kertoo, että suomalaiset internetin käyttäjät tuntevat Yrityshaku-palvelun käyttökelpoisuuden ja luotettavuuden tarkkaa ja ajankohtaista yritystietoa etsiessään.

Yrityshaku-yritystietokannasta voi etsiä kiinnostavia yrityksiä, yhteisöjä ja palveluja helposti sijaintikunnan, toimialan tai hakusanan perusteella. Jokaiselle kunnalle on lisätty palveluun omat sivunsa, paikallisten palvelujen löytäminen on helppoa ja vaivatonta.

Yrityshaku-tietokantaa päivitetään jatkuvasti Scanria Oy:n oman henkilökunnan toimesta sekä Suomen Asiakastieto Oy:n ja Tilastokeskuksen toimittaman materiaalin pohjalta.

tarjoukset_musta

Tarjoukset.fi

Tarjoukset.fi-tarjouspyyntöpalvelu on tarkoitettu yksityishenkilöiden, yritysten ja julkisen sektorin toimijoiden käyttöön.

Palvelun kautta pystyy lähettämään yksittäisiä tarjouspyyntöjä erilaisista palveluista ja tuotteista, sekä myös kilpailuttamaan isompia hankkeita. Tarjoukset.fi on uudenaikainen palvelu, jolla palvelunhakija kohtaa palveluntarjoajan.