Kirjailija: Mark Cuban
Alkuperäisteos:HOW TO WIN AT THE SPORT OF BUSINESS
Sidos:pokkari
Suomentaja:Risto Mikkonen
Julkaisuvuosi:2017
Sivumäärä:96
Kustantaja:Oy Scanria Ab
ISBN:9789525182484

LUKIJAT PÄÄSEVÄT AMMENTAMAAN MARK CUBANIN KOKEMUKSISTA JA BISNESÄLYSTÄ CUBANIN ENSIMMÄISESSÄ KIRJASSA VOITTAJAKSI URHEILULAJISSA NIMELTÄ BISNES.

Maailman rikkaimpiin yrittäjiin lukeutuva Mark Cuban on kerännyt ja päivittänyt materiaalia suositulta blogiltaan (”blog maverick”) ja laatinut materiaalista käsikirjan, jossa hän tarjoaa sisäpiirin tietoa siitä, kuinka tullaan kukoistavaksi yrittäjäksi. Cubanin tarina on huikaiseva ”ryysyistä rikkauksiin” -kertomus, jossa käy ilmi, kuinka hän uransa alkuaikoina myi maitojauhetta ovelta ovelle, nukkui sohvalla kavereidensa kämpässä, kuinka hän perusti ensimmäisen yrityksensä ja kuinka hänestä tuli lopulta miljardööri. Cubanin bisnesvinkit ovat yrittäjien kannalta inspiroivia, olivatpa nämä urallaan missä vaiheessa hyvänsä. Hänen ajatuksensa saattavat olla epäsovinnaisia, mutta hänen kohdallaan ne ovat toimineet, ja ne toimivat myös sinun kohdallasi.

Rohkeilla ja nerokkailla toimintatavoillaan niin liike-elämän, urheilun kuin ylipäätään elämän saralla Mark Cubanista on tullut yksi maailman rikkaimmista yrittäjistä. Kekseliäänä ja mediahuomion päälle ymmärtävänä Cubanista on tullut oman sukupolvensa yksi innovatiivisimmista, menestyneimmistä ja puhutuimmista bisnesneroista.

Julkaisupäivä 19.6.17.