Kirjailija: Jussi Juhani Kuosmanen
Alkuperäisteos:
Sidos:Pokkari
Suomentaja:
Julkaisuvuosi:2015
Sivumäärä:112
Kustantaja:Oy Scanria Ab
ISBN:978-952-5182-32-3

Kielteisen asenteen opas neuvoo miten suhtautua yltiöpositiiviseen hörhöilyyn ja säilyttää arvokkuutensa kulttuurikuplassa elävien trendipellejen seurassa.

Teos on vastaisku kaikenlaiselle höperehtimiselle ja palauttaa kunniaan tosisuomalaisen mentaliteetin. Se opettaa uusille sukupolville kuinka kehitetään ja ylläpidetään ynseää ja ärhäkkää mielenlaatua, että kansakuntana menestyisimme positiivisuuden rappeuttamien sivilisaatioiden puristuksessa.

Evoluutio on erikoistanut aivomme äreiksi ja vitutusherkiksi. Sitä ei pidä mennä turhilla vouhotuksilla ronkkimaan. Juuri näillä ominaisuuksilla olemme pärjänneet täällä karhujen ja hirvikärpästen seassa ja niitä meidän tulee vaalia. Kuka takaa miten käy, jos etelän lattepiirit onnistuvat pilaamaan nämä kansalliset ominaispiirteemme? Kollektiivinen mielemme voi reagoida sellaiseen holtittomasti ja silloin on leikki kaukana – niin kuin on aina ollut tässä maassa.

Me tosisuomalaiset tiedämme jo geeniperintönä miksi hamppuköysi on keksitty ja miksi nahkurin pirtissä on orret. Kansallistunteemme on vitutus. Sen saavuttamiseksi ei joogasutria tarvita. Eikä haluta.